Потона брод

Сподели го ова:


Станува збор за товарен брод кој што денеска потона во близина на Атина, удирајќи во карпи на остров во Егејскотото море. Овој брод пловел под знамето на Того, а врз основа на информациите од грчката крајбрежна стража сите 16 членови на екипажот се спасени. За дополнителни информации, се читаме повторно на “stanica.mk”-Вашата прва станица на интернет.

Сподели го ова:

Слични објави