ПОМОШ: Пожарот во Кочани пристигна до првите куќи!!!

Сподели го ова:
Врз основа на информациите со кои располагаме од прва рака, моментално во Кочани се појави нов пожар, кој што како резултат на огнените јазици кои се проширија со брзо темпо, огнот пристигна до првите куќи во градот. Знак прашалник е дали пожарот е подметнат или пак не, меѓутоа врз основа на информациите кои “stanica.mk” ги доби од повеќе граѓани на Кочани пожарот најверојатно е подметнат.

Сподели го ова:

Слични објави