Петмина наши соограѓани се вратиле од одмор во Грција со Ковид-19

Сподели го ова:


Пет лица – наши државјани кои биле на летување минатата недела во Грција се вратиле во нашата земја позитивни на коронавирусот. Овие лица патувале во автобус заедно со други 13 лица. Останатите 13 лица се во излолација

Сподели го ова:

Слични објави