ОФИЦИЈАЛНО: ИМА ПОВЕЌЕ ЖРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВСКАТА МОДУЛАРНА КОВИД БОЛНИЦА

Сподели го ова:
Врз основа на нашиот дописник кој моментално е на терен во Тетово, можеме да објавиме дека ОФИЦИЈАЛНО има повеќе жртви во пожарот кој вечерва избувна во Тетовската модуларна ковид болница. За дополнителни и најнови информации-следете го нашиот портал!

Сподели го ова:

Слични објави