Од вечерва по полноќ, дел од Крушево ќе остане без вода

Сподели го ова:
Врз основа на тоа што се работи на дел од канализациската мрежа на улицата Нико Доага, се очекува од вечерва од 1 часот по полноќ, прекин на вода да имаат домаќинствата кои живеат на следниве Крушевски улици: Нико Доага, Партизанска, 8-ми Септември и Коча Миленку, Благо Целев, Питу Гули и Шула Мина.

Сподели го ова:

Слични објави