Од 30 до 45 минути чекање на граничните премини „Табановце” и „Богородица“

Сподели го ова:


На граничните премини „Табановце“ и „Богородица“ задржувањето за влез и излез од државава е од 30 до 45 минути, со можност за зголемување на времето на чекање во наредните часови, а што се однесува пак до останатите гранични премини нема подолги задржувања за влез и излез од земјава. Денес нтензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен, додека пак сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози-целосно непречено.

Сподели го ова:

Слични објави