Ново лице кое е заразено од Индискиот сој на корона вирус во нашата земја

Сподели го ова:


Во нашата земја е регистриран уште еден пациент кој е заразен од индискиот сој на корона  вирусот. Овој најнов случај од индискиот сој во нашата земја е регистриран кај пациентот кој бил на работа во Ирак. Станува збор за колега од првооткриениот случај од индискиот сој,  кој се појави и во нашата земја.

Во однос на најактуелните инфорамции поврзани со корона вирусот тоа се следниве:

-македонските државјани вчера масовно заминаа за вакцинирање во Србија

-на сила стапија и новите правила за патување во Грција, кои што дозволуваат да се патува и со негативен рапид тест

Сподели го ова:

Слични објави