Неофицијално: Наместо 10, вкупно има 14 жртви во пожарот кој ја зафати вчера вечерта Тетовската модуларна ковид болница

Сподели го ова:
Според последните неофицијални-засега непотврдени информации од страна на надлежните, вкупно 14 лица изгореа заедно со нивните кревети во пожарот во Тетовската модуларна ковид болница кој што се случи вчера доцна вечерта. Врз основа на изјавите на очевидците, пискотници и плач се слушало на сите страни додека горела Тетовската модуларна ковид болница, при што пациентите во болницата, привидно немоќни да станат од своите кревети, молеле за помош и барале спас.

Сподели го ова:

Слични објави