Нема свидителства за учениците

Сподели го ова:


.Учебната година заврши пред само неколку дена, а во основните и средните училишта има недостиг на свидетелства, при што започнуваат да реагираат голем број од наставниците. Врз основа на неофицијалните информации кои што пристигнуваат до нас, училиштата добиле свидетелства за учениците во деветто одделение, како и за учениците од четврта година средно, зашто им се потребни за упис во средно училиште и на факултет, но нема свидетелства за оние ученици од преостанатите одделенија. Сеуше е неизвесно до кога ќе нема.

Сподели го ова:

Слични објави