| |

Нашата Андријана Јаневска прогласена за најдобра светска пејачка на натпреварот организиран од ЗАДА рекордс (САД)

Сподели го ова:Нашата пејачка Андријана Јаневска, благодарение на својот извонреден музички талент го освои првото место на натпреварот организиран од ЗАДА рекордс. Оваа спектакуларна вест ја објави на социјалните мрежи оваа наша извонредна пејачка, при што истакна:

“Чест ми е да Ве известам дека го освоив првото место на натпреварот организиран од ЗАДА рекордс (САД), на кој се избираше најдобар пејач/пејачка од цел свет во минатите неколку месеци. Ви благодарам на сите кои ме поддржувате!” -истакна Јаневска.Сподели го ова:

Слични објави