|

Над 11.000.000 заминаа во рацете на Прилепчанец

Сподели го ова:


Како резултат на “СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ” на Видео- лотарија “Касинос Австрија” во рацете на прилепчанец заминаа 11.133.181,00 денари. Прилепчанецот оваа  фантастичната добивка ја регистрирал на 9 јули. Како што изјавуваат “тој посакал да остане анонимен”.

Сподели го ова:

Слични објави