На 8-годишниот Александар му е потребна нашата помош

Сподели го ова:


На Александар му е потребна имуноглобулинска терапија која треба 6 месеци по еднаш месечно. Еден ваков третман чини 6 000 евра, а заедно со лабораториските испитувања, вкупно се потребни 40 000 евра. Неговото семејство не е во можност да ги обезбеди овие средства, па затоа им е потребна нашата помош.

Секој од нас кој сака да помогне, може да донира со повик на следните телефонски броеви:

143-555за корисниците на А1

143-163за корисниците на Телеком

Исто така, може да се донира и на:
жиро сметка: 250029000130851 на име Николоска Анета, со назнака за донација (Шпаркасе банка)

За донација од странство:

ACCOUNT WITH INSTITUTION/BENEFICIARY’S BANK
SWIFT-BIC: INSBMK22
NAME: SPARKASSE BANKA MAKEDONIJA AD SKOPJE
CITY/COUNTRY: SKOPJE, MACEDONIA

BENEFICIARY CLIENT’S DATA
NAME: ANETA NIKOLOSKA
IBAN: MK07250292220142062
ADDRESS: UL. JOSKA JORDANOSKI BR. 248
PRILEP

Сподели го ова:

Слични објави