|

“Културен господин” се ниша на лулашка во центарот на Прилеп

Сподели го ова:


До нашата редакција пристигна слика од “културен господин” кој се ниша на детска лулашка во центарот на градот. Најверојатно овој господин заборавил дека веќе одамна не е дете, па затоа решил да се ниша и да се забавува во детскиот парк во Прилеп кој се наоѓа веднаш позади Прилепскиот Участак.

ЗАБРАНЕТО ПРЕВЗЕМАЊЕ НА ОВАА СЛИКА ОД ДРУГИ ПОРТАЛИ БЕЗ ДОЗВОЛА ОД STANICA.MK ВО СПРОТИВНО СЛЕДИ ФАКТУРИРАЊЕ ОД 20.000 ДЕНАРИ

Сподели го ова:

Слични објави