Комфи Ангел-ДОО-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја

Сподели го ова:
Комфи Ангел-ДОО-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите граѓани, им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја. “Пред 30 години нашата земја покажа зрелост за самостојна држава. Низ сите овие 30 години нашата земјазаеднички минуваше низ голем број на успеси, искушенија, меѓутоа во сите овие 30 години нашата земја градеше цврст темел и долгогодишни искрени пријателства. Нека ни е честит денот на Независноста, со желби за уште подобра иднина и просперитет за нашата земја и за сите граѓани кои што живеат во неа”-истакнуваат од Комфи Ангел.

Сподели го ова:

Слични објави