|

Кликнете, и погледнете ја ЦЕЛОСНАТА СНИМКА од годинешниот ПРИЛЕПСКИ КАРНЕВАЛ

Сподели го ова:
Во прилог, Ви ја прикажуваме целосната снимка од Карневалот ,,ПРОЧКА 2022”. Колку за потсетување, прилепскиот карневал беше снимен во продукција на најдобрата видео продукција “Fan Production -Zoran Piloski”, од каде што со нивна дозвола снимката од целосниот овогодишен карневале е превемена и објавена на STANICA.MK.Сподели го ова:

Слични објави