Кетеринг “Рустика” со честитка до граѓаните по повод 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката

Сподели го ова:
Точно на овој светол празник, на Илинден кога се поставени клучните темели на македонската сувереност и независност и сувереност, најдобриот кетерин во регионот РУСТИКА, на своите вработени, потрошувачи, како и на сите граѓани на нашата земја им го честита 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката. Илинден е повод за благодарност за тоа што ние денеска живееме во независна држава, а исто така овој светол празник претставува и целосно потсетување да ја градиме нашата држава во духот на вистинските вредности, преку мир и заедништво.

Сподели го ова:

Слични објави