Изгореа 15 куќи во Мариово!!!

Сподели го ова:


Овие летни горештини предизвикаа голем број на пожари ширум нашата земја. Еден од тие пожари е и пожарот кој што избувна во Скочивир-Мариово, при што истиот зафатил трева, а веднаш потоа се проширил низ селото. Како резултат на пожарот изгореа вкупно 15 напуштени-стари куќи. Како што информираат од Територијалната против пожарна единица во Битола- огнот е под контрола.

Сподели го ова:

Слични објави