Информација за сите оние кои ќе заминуваат на одмор надвор од нашата земја

Сподели го ова:


Како резултат на сезоната на летни одмори на граничните премини Богородица и Табановце  има зголемена фреквенција на возила, при што временскиот период  на чекање за влез и излез од нашата земја е околу 45 минути. Што се однесува пак до останатите гранични премини, кај нив нема некои подолги задржувања.Интензитетот на сообраќај на патните правци кои се надвор од градските средини е умерен, додека пак сообраќајот на државните патишта се одвива непречено – по суви коловози.

Сподели го ова:

Слични објави