|

И Субрата Рој го има во македонскиот избирачки список -Ќе гласа ли тој??

Сподели го ова:


Она што е интересно во македонскиот избирачки список, е тоа дека на истиот го има семејството на Субрата Рој, меѓутоа според избирачкиот список неговото семејство живее на различни адреси. Врз основа на објавените податоци Субрата-Сушанто Рој се води дека живее во скопската населба Ченто, а Свапна Рој се води на адреса во скопско бардовци, Колку за потсетување, Субрата Рој никогаш не доби државјанство од страна на нашата земја. Па врз основа на ова, се поставува прашањето, ќе гласа ли семејството Рој на следните локални избори во Октомври?? 🙂 🙂

Сподели го ова:

Слични објави