И покрај сите направени обиди, почина младата крушевчанка Ирена Богданоска

Сподели го ова:


Почина крушевчанката Ирена Богданоска која што на 09.08.2021 година како резултат на убод од инсект падна во кома. Врз основа на ова, Ирена беше пренесена веднаш во една од скопските приватни болници. Како резултат на високиоте трошоци за нејзиното лекување во приватната болница, нејзините родители побараа донации за да може да го платат лекувањето. Меѓутоа еден од родителите на Facebook ja соопшти страшната вест дека нивното дете Ирена ја изгубила битката и починала.

Сподели го ова:

Слични објави