|

Фудбалерите на македонската репрезентација пристигнаа на Скопскиот Аеродром

Сподели го ова:


Денес околу 14 часот се вратија македонските репрезентативци, со чартер лет од Амстердам. На Скопскиот Аеродром  неколку десетици граѓани на фудбалерите им организираа пречек за да им се заблагодарат за историскиот фудбалски настап на ова Европско првенство.На нашите фудбалери добредојде им посакаа Наумче Мојсоски-првиот човек на агенцијата за млади и спорт, како и Перо Антиќ-претседателот на македонската кошаркарска федерација

Сподели го ова:

Слични објави