“Fan Production-Зоран Пиловски” со честитка по повод 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката

Сподели го ова:
“Fan Production-Зоран Пиловски” на граѓаните на нашата земја им го честита 2-ри август, денот кога македонците се потсетуваат на преголемиот број на борци и револуционери за независна Македонија, кои што преку својата макотрпна борба ја испишаа историјата на македонскиот  народ. Илинден е повод за благодарност за тоа што ние денеска живееме во независна држава, а исто така овој светол празник претставува и целосно потсетување да ја градиме нашата држава во духот на вистинските вредности, преку мир и заедништво. Овој светол празник нека биде основата за да преку заеднички сили, македонскиот народ заеднички да се стреми кон надминување на сите постоечки предизвици.

Сподели го ова:

Слични објави