ДООЕЛ “Ре-Ле БРОКЕР”-Крушево со честитка по повод Илинден

Сподели го ова:
ДООЕЛ “Ре-Ле БРОКЕР”-Крушево на сите крушевчани и на сите граѓани на нашата земја со особена гордост и искрени честитки им го честита Илинден, празникот кој што претставува вечен потсетник на темелите на македонската државност. Преку прославувањето на Денот на Републиката-2-ри август, посебна  благодарност оваа земја упатува на сите оние херои од македонската историја чии што идеали за независност и слобода ги преточија во реалност. Овој светол празник нека биде основата за да преку заеднички сили, македонскиот народ заеднички да се стреми кон надминување на сите постоечки предизвици, се со цел за да се обезбедат поголеми демократски придобивки за една економски попросперитетна и постабилна иднина за сите.

Сподели го ова:

Слични објави