|

Добитниците на 20 фудбалски дресови

Сподели го ова:


Како што ветивме, така и остваруваме. Во прилог следуваат добитниците на 20 фудбалски дресови кои што stanica.mk ги додели на 10 машки и 10 женски наши верни читатели на најзабавниот и најатрактивниот портал stanica.mk, портал кој што е поддржан од голем број на наши музички имиња. Во прилог погледнете дали сте Вие во среќните добитници:

1.Александра Ангелеска

2.Маре Илиеска

3.Наташа Јанкоска

4.Александра Пејковска

5. Кристина Илов

6.Љубица Пашоска

7.Изабела Китаноска

8. Сузана Јанкоска

9.Марија Николоска

10.Марија Кочоска

1.Александар Пашоски

2. Дарко Дарко

3.Јован Илов

4.Божидар Кулески

5.Александар Попоски

6.Даме Илиески

7.Гоце Петрески

8.Филип Петрески

9.Филип Стојаноски

10. Мартин Крстески

Нашата редакција во текот на денот ќе ги исконтактира среќните добитници, се со цел да им ја соопшти убавата вест, како и да добие информации од среќните добитници во однос на тоа кој број носат.

Инаку за скоро stanica.mk ќе започне со нова наградна игра за нашите читатели, а тое е викенд за 2 лица во Црна Гора.

Сподели го ова:

Слични објави