Денеска се одржа Годишно собрание на Џудо Федерација на Македонија, под покровителство на Градоначалникот Борче Јовчески

Сподели го ова:


Денес, во Хотел Кристал Палас, се одржа Годишно собрание на Џудо Федерација на Македонија, под покровителство на Градоначалникот Борче Јовчески.На годишната редовна седница се дискутираше за годишната програма но и за планот за остварување на планираните активности.

Соработката на сите полиња на спортот со Општината е неминовна и истата ќе биде секогаш поддржана-е истакнато од страна на Општина Прилеп.

Сподели го ова:

Слични објави