|

Денеска, комеморација за големиот великан Мето Јовановски во Драмски театар-Скопје

Сподели го ова:Врз основа на информациите, денеска во Драмски театар во Скопје ќе се одржи комеморација за големиот великан Мето Јовановски.

Посмртните останки на Мето Јовановски, вчера беа изложени во капелата на гробиштата Бутел.

Како што објавивме и претходно, македонскиот театарски, филмски и телевизиски глумец Мето Јовановски почина на 16 ноември на 77-годишна возраст.Сподели го ова:

Слични објави