После избори Дејан Проданоски и Борче Јовчески повторно ќе го вратат сјајот на Прилеп-градот херој

Сподели го ова:
Дејан Проданоски и Борче Јовчески повторно ќе го вратат сјајот на Прилеп-градот херој, а тоа го потврдуваат големиот број на непартиски анкети. Станува збор за чесни, стабилни и искрени луѓе кои освен што ќе ги повратат разочараните членови од ВМРО-ДПМНЕ, исто така на изборите за градоначалник кои што ќе бидат оваа есен ќе привлечат и голем број на разочарани членови од останатите партии. Се очекува, овие прилепчани да издвојат голема победа во Прилеп оваа есен, победа која што ќе биде со најмалку 6.000 гласа повеќе во однос на нивниот против-кандидат.

Сподели го ова:

Слични објави