Четирите хеликоптери од Србија пристигнаа на Скопскиот аеродром

Сподели го ова:


Штотуку пристигнаа четирите хеликоптери од Србија во нашата земја. Како поддршка со нив долета и српскиот министер Александар Вулин како и српскиот помошник министер за кризни ситуации Лука Чаушиќ. Станува збор за четири  хеликоптери наменети за гаснење на пожарите, кои планирано е да се приклучат на нашите два хеликоптера во борба во огнената стихија низ државава.

Сподели го ова:

Слични објави