Цели семејства позитивни на корона наместо во самоизолација, слободно си заминале од државава-преку граница

Сподели го ова:
Цели семејства позитивни на корона наместо во самоизолација, слободно си заминале од државава-преку граница, и тоа без никој да ги исконтролира, а додека пак за ова Полицијата дознала кога не ги затекнала семејствата во нивните домови каде што требало да бидат самоизолирани. Веќе е време да се придржуваме до мерките, зашто во спротивно за многу брзо ќе се вратиме на старата состојба на полициски час. Инаку претходно наведената случка не е прва во нашата земја во однос на непочитување на мерките.

Сподели го ова:

Слични објави