Bim Food-Прилеп со честитка по повод 8-ми Септември-Денот на Независноста

Сподели го ова:
Bim Food-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите наши граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја. Како што истакнуваат од Bim Food-Прилеп, “8-ми Септември” е историски ден за македонскиот народ каде точно пред 30 години се изгради независна, и суверена држава. Исто така од Bim Food-Прилеп Ви посакуваат и пријатен празничен ден исполнет со љубов и пријателска хармонија, каде царува мирот, почитта, љубовта и искреноста.

Сподели го ова:

Слични објави