“БАЛАДА АРТ ПРОДУКЦИЈА” со честитка до граѓаните по повод 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката

Сподели го ова:
“БАЛАДА АРТ ПРОДУКЦИЈА” на граѓаните на нашата земја им го честита 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката, денот кој не потсеќа на големиот број борци и револуционери кои преку своите херојски дела ги испишаа најславните страници од историјата на нашиот народ. Илинден е повод за благодарност за тоа што ние денеска живееме во независна држава, а исто така овој светол празник претставува и целосно потсетување да ја градиме нашата држава во духот на вистинските вредности. Преку прославувањето на Денот на Републиката-2-ри август, посебна  благодарност упатуваме на сите оние херои од македонската историја чии што идеали за независност и слобода ги преточија во реалност.

Сподели го ова:

Слични објави