29 годишна родилка почина од Ковид 19 на Инфективната клиника– бебето е ставено во инкубатор

Сподели го ова:


Врз основа на денешниот список од 4-ца починати од Ковид 19, е и 29 годишна родилка од Куманово, која што почина врз основа на компликациите од Kовид-19 на Инфективната клиника. Оваа родилка се породила во седмиот месец од својата бременост, а врз основа на неофицијалните податоци бебето е ставено во инкубатор.

Можно е да е слика од внатре и болница
Сподели го ова:

Слични објави