|

10-та јубилејна клубска изложба на ,,Фото кино клубот Прилеп“ – Јордан Зазоски Зазо 2023 година

Сподели го ова:Прекрасен настан за љубителите на фотографијата и воопшто за сите граѓани на Прилеп, настан кој што прерасна во традиција за Прилепчани.

Годинешната изложба на која што има шеесетина уметнички фотографии, ни кажува дека Фото кино клубот одлично функционира, важи за еден од најдобрите клубови во Република Македонија и им дава шанса на сите млади луѓе да ја покажат својата креативност и правилно да го насочат својот талент.

Ви посакувам да имате успешна изложба, успешна работа понатаму и уште многу јубилеји. Локалната самоуправа ќе продолжи да помага и да го поддржува Клубот во идните планови и проекти, со цел заедно да допринесеме во афирмација на сите а особено на младите фотографи од нашиот град – истакна прилепскиот градоначалник Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави