“Убав дом” се стекна со сертификат за индустриска сопственост

Сподели го ова:

Најдобриот салон за мебел “Убав Дом”-Прилеп е регистрирана подружница на веќе докажаната по квалитет “ЕЛЕКТРО ТОЧИЛА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ” која со својата успешна работа и соработка со голем број на домашни и странски компании постои повеќе од 25 години. Потврда за успехот е пробивањето низ транзициони времиња со остварување на солидни достигнувања што е гаранција за иднината на оваа фирма. “Убав Дом”-Прилеп е компанија за мебел, a главната цел е производство на високо квалитетен мебел од иверка, медијапан и масивно дрво, во спој со модерен и квалитетен оков. Најважната карактеристика на “Убав Дом”-Прилеп е целосна флексибилност за адаптација на побарувачката на пазарот и континуирано следење на новите трендови во дизајнот. Меѓутоа она што денес е посебно актуелно од овој салон за мебел е тоа што “Убав Дом”-Прилеп се стекна со сертификат за индустриска сопственост. Еве што напишаа тие на нивната страна на социјалните мрежи:     “НЕОЧЕКУВАНО прекрасен ден.Ви благодариме на сите вработени во нашата компанија кои придонесовте за овој момент.Благодарение на сите, се стекнавме со сертификат за индустриска сопственост. Огромна благодарност и до Мариче Младеновска, без чија помош ова немаше да го оствариме”. При создавањето на врвен мебел користат модерна технологија за обработка на иверка, дрво и медијапан, но исто така даваат посебен акцент на рачната доработка на секое парче мебел, што е неопходно за стилот на производи кои ги произведуваат. Производите ги исполнуваат највисоките еко стандарди. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Сподели го ова:

Слични објави