Рустика, саботно екста мени

Сподели го ова:

И оваа сабота, најдобриот кетеринг од градот “Рустика” Ви подготвија одлично екстра мени:

-Телешка јанија

-Ловечка

-Стек на скара

-Пилешко рижото

-Толчени пиперки

-Пилешки прсти

-Пилешко со путер

-Селско свинско

-Свински врат во фурна

-Цезар во тортиља

   /Ориз

   /Компир

   /Пире

   /Помфрит

-Шопска

-Цезар

-Грчка

Ако сакате квалитетна-убаво приготвена храна, повелете во Рустика. Контакт: 078-308-046

 

Сподели го ова:

Слични објави