Рустика-денешно мени

Сподели го ова:

Рустика-денешно мени

 И ова вторничко утро, најдобриот кетеринг од градот “Рустика” Ви подготвија одлично екстра мени:

-Телешки гулаш

-Телешка јанија

-Телешко на џулиан во алафунги сос

-Селско свинско

-Стек на скара

-Пилешко со зденка

-Мала македонка

-Похован стек

-Подварок со свинско

  – Ориз

  – Компир

   -Пире

   -Помфрит

-Шопска

-Цезар

-Грчка

Ако сакате квалитетна-убаво приготвена храна, повелете во Рустика. Контакт: 078-308-046

Сподели го ова:

Слични објави