Авто Контрол – лидер во цела земја!!!

Сподели го ова:

Ние како најактуелен портал во регионот “stanica.mk” сме Вашата Прва станица на интернет каде што најбрзо пристигнуваат вистинските информации кои што доаѓаат до Вас. Со други зборови, заради нашиот квалитет сме единствен портал кој што со официјална видео поддршка сме поддржани од голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и многу други. Како најактуелни, ние секогаш пишуваме само за најактуелните во својата област. Зошто? Бидејќи најактуелните на своите клиенти им нудат квалитет, сигурност и безбедност. А кога станува збор за квалитетот, сигурноста и безбедноста, тогаш станува збор за ”Авто Контрол”, која е најсовремената станица за технички преглед и сервис на моторни возила. Станицата ги исполнува сите национални и меѓународни стандарди за вршење на дејноста: контрола, технички преглед и регистрација на моторни возила.Покрај овие услуги Авто Контрол со својот сервис нуди голем број на услуги за кои можете повеќе да се информирате преку нивната веб страна или на телефонскиот број 048/551-900. Авто Контрол е составен од млад тим на професионалци, модерна опрема и пријатна атмосфера, со најниски цени. Главен стремеж на Авто Контрол е да изгради пријатна атмосфера и соработка со секој од нивните клиенти. Нивните клиенти секогаш се задоволни од услугите на Авто Контрол, кои што за било каква помош се обраќаат во Авто Контрол како најдобра станица за технички преглед во државава. Веќе започнаа летните одмори, а во Авто Контрол можете да ги извадите сите потребни документи без да чекате по институции и по шалтери. Тука, работата ќе ја завршите за миг, при што овдека можете да извадите Меѓународна возачка дозвола, полномошно, зелен картон, патничко осигурување, како и проверка и полнење на клима уредот. Безбеден, стабилен и сигурен пат Ви посакуваат од тимот на Авто Контрол!

Сподели го ова:

Слични објави