Махир Мулалиќ е победник во сезоната 2020/2021 во “Ѕвездите на Гранд”

Сподели го ова:


Махир Мулалиќ е победник во сезоната 2020/2021 во “Ѕвездите на Гранд”. Овој добитни освен статуетката си добие и автомобил Шкода, снимање на 2 песни и комплетен маркетинг од страна на Гранд Продукција. Второто место го освои Исак Шабановиќ кој имаше само неполни 3000 гласови помалку од Махир. Инаку Исак Шабановиќ беше главен фаворит за победа во оваа сезона. Во однос на гласањето за финалето, правилата беа променети, при што оваа година победникот се избираше само врз основа на СМС-гласови. Инаку Исак Шабановиќ својата голема популарност ја стекна уште по првиот настап на натпреварот, веднаш после неговиот прв испеан стих.

Фото: Facebook page – Mahir Mulalić

Сподели го ова:

Слични објави