| |

Фановите на пејачот Џон Дејвис од групата „Мили Ванили“ сеуште тагуваат по него

Сподели го ова:


Џон Дејвис, беше квалитетен пејач и истиот беше дел од групата „Мили Ванили“, меѓутоа како резултат на корона вирусот тој почина минатиот месец, на негова 66 годишна возраст.

Меѓутоа и после речиси две недели од неговата смрт, неговите фанови постојано на социјалните мрежи објавуваат негови фотографии, песни… Ова само значи дека Џон Дејвис недостига, и сеуште ќе недостига на светската музичка сцена и неговите фанови.

Колку за потсетување, Џон Дејвис почина во Германија, каде што самиот тој веќе подолго време настапувал и живеел. Неговиот глас остави значаен траг на светската музичка сцена.

Сподели го ова:

Слични објави