| |

Бритни Спирс не се одвојува од своето момче?!

Сподели го ова:


После сето она низ кое помина познатата светска пејачка Бритни Спирс, време е таа да биде конечно среќна, и да се препушти кон водење на здрав живот-нели? 

Бритни Спирс е лудо вљубена во згодниот Сем, а според тамошните изјави пејачката благодарение на своето момче се вратила кон здравиот живот, па како резултат на тоа, Бритни Спирс повторно е среќа. Светските медиуми постојано пишуваат за оваа светска пејачка и нагласуваат дека самата таа не се одвојува од своето момче. Станува збор за моделот Сем Ашгари кој што е дури 12 години помлад од Бритни Спирс.Меѓутоа она што е најактуелно од страна на овој познат светски пар, е тоа дека овој период самите тие одмораат заедно на островот Мауи. Како си поминуваат, останува да видиме.

Сликите за оваa објава се превземени од Facebook-Britney Spears

Сподели го ова:

Слични објави