За сите оние кои го пропуштија гостувањето на Јоце Панов во”Време е за балада”-со Гоце Балада

Сподели го ова:


Еден од најактуелните пејачи од Македонската музичка естрада-Јоце Панов, кој освен во нашата земја е популарен и во Србија и во Хрватска, беше гостин во почетните музички ТВ емисии во Безвременскиот музички концепт-насловен како “Време е за балада”-со Гоце Балада. При неговото гостување кај Гоце Балада, Јоце Панов ексклузивно само за овој безвременски музички концепт откри како испаднало самиот тој, да ја испее антологиската балада  која носи наслов  “Ни Љ од љубави”. “stanica.mk” како најактуелен портал во регионов, има дозвола од “БАЛАДА АРТ ПРОДУКЦИЈА” за емитување на нивната емисија на нашиот портал. Во прилог погледнете ја целата тв емисија, нема да зажалите.

Сподели го ова:

Слични објави