Професорот Јоце Панов со нетрпение го чекаат средошколците од Гимназијата “Јосип Броз Тито” во Скопје

Сподели го ова:


Средношколците од Гимназијата “Јосип Броз Тито” во Скопје со нетрпение очекуваат да почне учебната година, а посебно да почнат часовите по музичко каде во улога на професор, ќе се појави најголемата наша музичка ѕвезда која го освои и српскиот и хрватскиот музички пазар-Јоце Панов. Инаку Јоце Панов веќе од март оваа година работи како професор во оваа гимназија, меѓутоа часовите поради пандемијата ги одржуваше електронски, така што немаше директен физички контакт со учениците. Меѓутоа сега конечно средношколците од Гимназијата “Јосип Броз Тито” во Скопје ќе се сретнат со својот омилен музички идол, а средбата ќе биде на часовите по музичко каде Јоце Панов ќе се појави во улога на професор по музичко.

Сподели го ова:

Слични објави