Елеонора Симоновска ќе настапи на најновото издание на прилепскиот фестивал-Ели на овој фестивал настапува трета година по ред

Сподели го ова:
Елеонора Симоновска минатата недела имаше спектакуларен настап на прилепскиот детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” кој во неделата се одржа по трет пат на камената бина во центарот во Прилеп, и каде што настапија учесници од повеќе градови од нашата земја. Ели во неделата настапи со песната “Вљубена јас сум во Зоран”, песна која што специјално за него ја направи Гоце Илиески Балада и Јана Илиеска, а аранжманот беше на Рубин Димкоски. Елеонора веќе е популарна помеѓу нејзините врсници и веќе е позната на детската музичка сцена, бидејќи таа неколку пати има пеено на овој моментално најактуелен детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”. Меѓутоа, она што моментално е ново, родителите на Ели повторно му ја доверија довербата на Гоце Илиески-Балада да и направи ЕКСТРА детска песна лично за неа, и со таа песна да настапи на најновото фестивалско издание во Прилеп во Мај наредната 2022 година на детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”. Инаку колку за потсетување, Елеонора Симоновска имаше одличен модерен настап на овој фестивал кој се одржа во неделата на камената бина во Прилеп пред повеќе од 1000 присутни кои уживаа во песните од најновото фестивалско издание.Во неделата во Прилеп за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД беше прогласен детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” Во неделата публиката во Прилеп имаше можност да слушне навистина убави, екстра модерни нови детски и тинејџерски песни со вистински модерен звук, кои можат рамо до рамо да се носат со големите светски музички хитови. Ова е само потврда дека освен за најмладите, Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by ЈАNA” како моментално најмодерен детски музички фестивал покрај за најмладите, остава простор и за тинејџерите. Како резултат на светскиот квалитет на песните, од неделата Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by ЈАNA” се здоби со титула “МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД”, бренд кој што веќе е препознатлив на нашето ѕвездено музичко небо ширум цела наша земја, а и надвор од неа. Доколку имате од 5 до 15 години и сакате и Вие да бидете дел од детскиот или пак дел од тинејџерскиот музички блок од следното најново спектакуларно фестивалско издание кое ќе се одржи кон крајот на мај 2022 година, Вашите родители ќе можат да Ве пријават на Facebоok профилот на Гоце Илиески-Балада, на Facebоok профилот на Весели Ѕвончиња, или пак на 078/66-77-97. Бидете детски музички ѕвезди, бидете АС, бидете главни во Вашето Школо -во Вашиот Клас, и пријавете се за учество за следното фестивалско издание на Весели Ѕвончиња by JANA,и стекнете се со Диплома за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД!!.

 

Сподели го ова:

Слични објави