Јоце Панов во следниве 4 дена со 4 музички настапи во повеќе градови во нашата земја

Сподели го ова:


Еден од најактуелните пејачи на македонската, српската и хрватската естрада Јоце Панов, во овие четири дена ќе одржи четири музички настапи во повеќе локали низ нашата земја и тоа:

Четврток 17.06 е во Roma -Кавадарци

Петок 18.06  е во Egoist -Охрид

Сабота 19.06 е во Calypso -Прилеп

Недела 20.06 е во Erigon -Росоман

Тимот на stanica.mk Ве поканува да бидете дел од неговите спектакуларни неверојатни забави.

Инаку Јоце Панов претставува таков естраден уметник кој што било каде да се појави знае да направи вистинска забава и вистински спектакал. Браво Јоце! 

Сподели го ова:

Слични објави