Елена Ристеска е во Грција и прославува

Сподели го ова:


Елена Ристеска е во Грција, каде што го прославува роденденот на својата сестра, која што е поголема од неа цели 5 години.

На својата официјална страница на Facebook Елена Ристеска напиша:

“Среќен 40-ти ден сестра ми @ daki22 6 Понекогаш сме класични сестри и се бориме,

но ние сме две тела и истото срце. Како да беше вчера кога имав 4 години, а ти имаше 9 години. А сега 4 стои пред вашите двоцифрени години. Те сакам безусловно, засекогаш…-напиша пејачката

Врз основа на оваа искрена објава која што ја напиша пејачката, можеме да заклучиме дека врската помеѓу Елена и нејзината сестра е нераскинлива, па како резултат на сето тоа пејачката и нејзината сестра се често заедно. Инаку Елена во последно време е посветена на приватниот бизнис во однос на производството на квалитетните парфеми “ERA”. Инаку како и во музиката, така и во овој бизнис пејачката се снаоѓа доста  успешно.Сликите за оваа објава се превземени од официјалната Fаcebook страна на Елена Ристеска

Сподели го ова:

Слични објави