Данијела Мартиновиќ со два концерти во нашата земја

Сподели го ова:


По барање на нејзините обожаватели, балканската музичка ѕвезда Данијела Мартиновиќ повторно кај нас. Имено таа ќе одржи два концерти на 06.08.2021 во Античкиот театар Хераклеа во Битола, а ден подоцна, на 07.08.2021 година Данијела свој концерт ќе има на Античкиот театар во Охрид. Организатор на концертот е Авалон Продукција. Ова концертно доживување на албумот „Neopisivo” е нешто кое што е комплетно различно, односно станува збор за спој на најдобрите песни кои досега се испеани од страна на Данијела. Албумот „Neopisivo” е направен во нови ритмови, како танго, салса, самб и свинг. Станува збор за албум кој што нуди комбинацијана уметност, стил и вистинска квалитетна музика.Влезниците веќе се во продажба по следниве категории и цени: Хераклеа-Битола: 600 денари

Антички театар- Охрид:
ТРИБИНИ седење: 800 денари.
ВИП седење: 1200 денари (пред бина, само 100 влезници во продажба)

Сподели го ова:

Слични објави