Амар Гиле и Амадеус Бенд во Прилеп на хуманитарниот концерт за Александар Николоски

Сподели го ова:


Во Прилеп на 5-ти Септември на стадионот во Паркот на Револуцијата (на Могила), ќе се одржи голем хуманитарен концерт за Александар Николоски, при што сите средства од концертот ќе бидат донирани. На овој концерт ќе настапат легендарните Амар Гиле, Амадеус Бенд додека пак забавата ќе ја збогатат Зоран Илиев, Јури х Фик, Александра Трајческа и Филип Николоски. Картите се пуштени во предпродажба по цена од 300 денари. Контакт телефон: 077 800 066

Сподели го ова:

Слични објави