Тони Цетински стана дедо- му се роди внука

Сподели го ова:


Тони Цетински стана дедо – му се роди внука од неговиот син Кристијан, кој што е син на пејачот од првиот брак со Антонела Бутиган. Внуката од Тони се вика Елена, а Тони пресреќен веднаш објави на социјалните мрежи, еве што напиша пејачот: “Се роди внуката Елена. Честитки за мама Нина и тато Кристијан. Ноно Тони те сака. Сонцето на мојот живот: Елена”  

Сподели го ова:

Слични објави