Со слава стекната преку “клипче за возрасни” денес може да се стигне до врвот на естрадата??

Сподели го ова:


Во јавноста се поставува прашањето дали денес преку музички квалитет може да се стигне до врвот во музиката и бараноста за настапи, или за тоа е потребно само едно “клипче за возрасни”, кое ќе Ви ја дигни популарноста и цената. Таков беше примерот и со српската пејачка Теа Таровиќ, која сеуште е во центарот на вниманието на балканската естрада, пред се заради експлицитното видео каде што самата таа орално го задоволува својот партнер. На социјалните мрежи сеуште постојано се зборува за ова с…и видео, кое што на оваа српска пејачка и ја зголеми цената за настап. Пред појавата на видеото Теа Таровиќ земаше 3000 евра за настап, а сега неверојатни 10 000 евра за еден настап. Откако се појави ова експлицитно видео, Таровиќ е букирана до половината на септември и има закажано голем број на настапи во Србија, Македонија и Босна.

Сподели го ова:

Слични објави