|

Сеуште не стивнуваат позитивните коментари од концертот на Петар Грашо во Охрид

Сподели го ова:
Сеуште не стивнуваат позитивните коментари од концертот на Петар Грашо во Охрид, кој што после короната конечно се врати на концертната сцена во нашата земја. Овој месец август започна со убава музика на Грашо кој одржа концерт во  Античкиот театар во Охрид, кој што театар беше преполн за да ги собере сите негови фанови, па така да публика освен внатре во Антички, имаше и пред вратите на театарот. Македонската публика имаше можност да ужива во повеќе негови хитови како што се: „Моје злато“, Ако те питају“, „Уторак“ и многу други. На овој концерт Грашо во знак на сеќавање на Оливер Драгоевиќ ја испеа „Цесарица“, во еден глас заедно со громогласната публика. Како и да е, тоа беше концерт за паметење, концерт за кој што и после неколку дена од неговото одржување, сеуште не стивнуваат позитивните коментари.

Петар Грашо вечерва ќе пее под отворено небо на Антички - M Express

Сподели го ова:

Слични објави